Iemand wordt bestolen terwijl hij Pokémon zoekt

 

pokemon_goAls u nog niet gehoord van de Pokemon rage dan heb je waarschijnlijk leven onder een rots. Zoals u weet het doel van het spel is om fysiek te gaan naar verschillende gebieden in uw stad om verborgen Pokémon te vangen . Het concept lijkt leuk, en heeft veroorzaakt kunnen gebruikers raakte verslaafd , maar kan ook heel gevaarlijk zijn.

Maak kennis met Tom hij onlangs zijn baan om Pokémon te spelen full-time. Net als vele anderen ging hij naar plaatsen in zijn stad is hij nooit geweest . Tom komt uit een rijke familie , rijdt in een nieuwe BMW en is goed verzorgd , wat hem de perfecte slachtoffer van de predator die hem aanviel gemaakt . Het was rond 23:00 op een donderdag toen Tom was op een park in de buurt van Compton (Tom woont in Beverly Hills ) , op zoek naar Pokemon , toen een man hem gehaast en vertelde hem om zijn zakken legen en verliest al zijn bezittingen . Gelukkig voor Tom dat hij niet geschaad , maar de overvaller , nam zijn portemonnee, telefoon en auto.

Tom heeft verzekering op zijn auto en zijn portemonnee en telefoon kan eenvoudig worden vervangen. Het grotere plaatje is het gevaar rond Pokemon Go. Er zijn roofdieren op de loer in de straten op zoek naar mensen te laat vangen in de nacht , die zijn verloren in de Pokemon Go spel. Het is belangrijk dat we opgeleid onze jeugd over de gevaren in verband met deze , daarom kunnen zij verantwoordelijk zijn voor de toekomst zijn.

Geef uw mening over andere gevaren verbonden aan Pokemon Go